Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• re

градско вув Пловдив 8 литра,извунградско 7 тва е моят раcxод.средно настъпване 156 2,4 JТД 1998
    156 2,4jtd

Comment

• засичах я,напълних резервоарадо горе минах 180 км и пак до горе и ми даде разход 6,67л на 100 км мисля че е добре за 144 к.с.
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• 3-ма калпаци, на климатик на разходка из Гърция 2 пъти я засичаме, до капачката я пълниме разход 7л/100км + близо един час въртене из трафика и задръстванията в Тесалоники!Иначе градско м/у 10-12л/100км зависимост от трафика,зимата когато е студена и с много задръстване се е случвало и 14-15 да налапа ама тва 1-2 пъти!
        Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

• ми мойта 2.0 ТС градско ако карам нормално
          и сменям на около 3000 rpm предавка
          най-много 10.5 - 11 л и то с клима ...

извънградско ...
          Пазарджик - София - Враца - Монтана - Горна Ковачица
          и обратния маршрут в рамките на един ден
          650 км общо - средна скорост не знам
          но магистрален път съм карал точно 150 км
          със скорост около 150 - 160 км/ч
          заредих за 90 лв - 40 литра на ЕКО Пазарджик
          и ми даде разход около 6.6 - 7 литра
          при това 4 човека в колата, 1 куче
          и яко багаж и в двете посоки

демек равносметка
          100 км извънградско - около 13 лв при скорост 140 - 150 км/ч
          100 км градско - около 23 до 25 лв ... което са си 5 качвания на ТАКСИ ...

на нафта не знам колко ще дойде, но нема да е повече от 5 лева и за
          двата варианта разликата в парите, а поддръжката на дизела е повече от тая на бензина ...
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
            ндаа
            фиатксия туинспак съкс
            а времената които аз давам са като се спазват ограниченията в селата
            тфа си е изцяло твое мнение ...
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Маршрут - Бургас - Велинград и обратно.
              Културно каране имаше само в планинската част от пътя.
              Магистрала - 140-150 км/ч.
              Разход - 6,18л./100 км.
              Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
              Citroen BX-19GT, 85
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

• Първоначално публикувано от didiod
                засичах я,напълних резервоарадо горе минах 180 км и пак до горе и ми даде разход 6,67л на 100 км мисля че е добре за 144 к.с.
                На мен 6,5 ми е рекорда, но беше по магистралата в мъгла и скорост 80 км./ч. На газ последния път с 4 човека и багаж колко се хване ми даде 9,5. Нормално харчи 8,5-9,0 л. газ извън града. Бенз. 7-7,5л.
                2014: Deutschland über alles

Comment

• София - Сандански - Тесалоники бяхме 3ма човека и малко багаж...6л/100км като съм карал според ограниченията и максимално икономично...демек повече от 120км/ч не съм вдигал...

Тесалоники - Кавала - Гоце Делчев - Банско - София 7,5/100км бяхме 5 човека с пълен багажник + клима от време на време...

Много съм доволен от колата и разхода и на дълъг път...В София, обаче тази кола как смуче бензина не е реално 12,5л/100 в задръстванията...Маршрута е: Кино Арена Запад - През жълтите павета - Цариградско - УНСС...

упс...не видях че темата е разхода на 156
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Здравейте колеги
                    156тицата я имам от малко пожече от 10 дена.За сега съм минал почти 4000 км. Засичах я от пълен до пълен резервоар и резултата е 15-20 градско и около 13 извънградско което леко ме навежда на мисълта, че нещо не е наред като чета тук другите разходи, макар че аз съм свикнал колите да горят повечко при мен.

За пример само Пежо 307 2.0 HDI разхода при мен е 13.5 градско и 8 извънградско (някои хора се кълняха, че това не може да е вярно при нова кола, но е доказано многократно), БМВ 318 TDS 10-11 градско 8,5 извънградско, Рено 19 1.7 TSE 13 градско 10 извънградско.................... има и още но по-добре да не казвам да се стряскате
                    Май проблема си е в главата на drivera в моя случай.

И все пак ще закарам алфата да я погледнат за сега бие всички рекорди поставени от мен с тезо 20 на сто градско

Comment

• Дизел му е майката, колеги

Имам я от 6 месеца, многократно я засичам - 7,5 градско в София,
                      6/100 на дълъг път - 160-180 км/ч. магистрала, 110-130 националка. Супер!
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Чакай и аз да го извадя ся....
                        Извънградско 350 км,маршрут София -Варна.Разход 5,7 л/100 км.
                        Но преди това сложих добавка в горивото.
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

• Моята до преди 2 седмици ми гореше 20/100 градско. Смених термостат и ламбда с оригинални и разхода падна на 13 градско с винаги включен климатик.
                          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• 42,5 л / 330 км (само градско Варна, вкл. клима all the time - ебаси жегата) = 12, 88 л/100 км

Comment

• Айде jtd тата къде сте давайте с вашите 3,5- 4 градско с климатици и два коня и едно прасе в колата. WTF!?
                              аз съм на 12 градско 9 извънградско с клима и между 3500-5000 оборота.

ще обиждаме ли?
                              Имах предвид натоварен автомобил нищо повече.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• За Алфа 156 1.6 ТС
                                В града при спокойно каране /не ми се случва често/ 10/100 бензин.
                                При нормалното ми каране (50% спокойно/50% здраво) ми дава 11/100 пак бензин.
                                Вече съм на газ и сега съм 12/100 газ при втория тип каране.
                                Извънградско- до Атина през Боровец, на магистралата 140 км/ч постоянно и 100 км в Атина градско 8,5/100 на отиване с климатик и много багаж. На връщане с по-малко багаж и без клима 8/100.
                                Доволен съм от малолитражката
                                FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                                LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                                ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                                LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Working...
                                X